Webshop

Directe koppeling met de kassa

Om een exact inzicht te hebben in uw online verkopen en uw actuele voorraad, is een goed werkend systeem tegenwoordig niet meer weg te denken voor uw online vuurwerk verkoop. VuurwerkCloud biedt een webshop die direct gekoppeld is aan uw kassa. Alle gegevens voor de webshop worden real-time uitgelezen uit de cloud. U hoeft dus nog enkel in vuurwerkcloud uw artikelbestand bij te houden.

Real-time voorraad

Doordat de kassa en de webshop beide gekoppeld zijn aan de actuele voorraad wordt op de webshop rekening gehouden met de beschikbare voorraad. De voorraad op de webshop is dus real-time, uiteraard NIET zichtbaar voor de klanten, maar die zal wel een melding krijgen als een artikel NIET voldoende beschikbaar is.

Afrekenen

Online betalen op de webshop, kan via o.a. Ideal, Paypal etc. via Payment provider Mollie. Ook de digitale VVV giftcard kan worden gebruikt. Het account bij Mollie is uw eigen account dus ontvangt u het geld op uw eigen rekening. Op het moment van betalen worden de bestelde artikelen gereserveerd in de voorraad, pas als de betaling is afgerond wordt de bestelling definitief.

Bestellingen

De order is definitief zodra de betaling is ontvangen. De voorraad wordt al voor de betaling gecheckt en is dus op dit moment al bijgewerkt. De klant ontvangt direct per mail een orderbevestiging/factuur. Deze bevestiging bevat een barcode voor het snel zoeken van de order bij het afhalen, en een ordernummer dat terug te vinden is in vuurwerkCloud.